FÖR SPECIELLA
STUNDER

för speciella stunder
Bekanta favoriter nu i nya förpackning
Polarica produkter

Förstklassiga ren- och viltprodukter

Vårt produktmärke Polarica garanterar förstklassiga ren- och kronhjortsdelikatesser som enkelt blir läckra måltider när du vill ha det lilla extra – till vardags som till fest. Vill du sätta guldkant på vardagskvällen? Eller bjuda vännerna eller familjen på en elegant middag? Överraska nära och kära med våra tips för hur du tillagar ren och vilt!

Polaricas produkter är läckra viltdelikatesser av bland annat älg, ren och kronhjort. Råvarorna kommer från de nordiska länderna och Sibirien och kronhjorten föds upp på Nya Zeeland.

Gemensamt för alla våra produkter är hög kötthalt, näringsrika råvaror och enkel tillagning. När du vill ha det lilla extra.

Polaricas renskav finns nu i välsorterade butiker

Polarica renskav – en traditionell eller modern råvara?

Renskav är en mångsidig råvara för såväl traditionella som moderna maträtter. Renkött är en smakrik råvara som inte kräver så mycket kryddor i traditionella rätter – salt och peppar räcker gott och väl. Men du kan även fylla tortillas, lasagne och makaronilåda med renskav eller göra sallader med en lappländsk twist. Bläddra bland våra recept och låt dig inspireras att prova renskav på ett nytt sätt!

Du kommer väl ihåg Polaricas älg- och kronhjortsskav?

Varför inte fredagstacos med renskav? Det är jättegott.

Hitta ditt favoritrecept här!