VI ÄR LAPIN LIHA

Lapin Liha är ledande inom vilt- och renprodukter. Med rötterna vildmarken söker vi ständigt efter de finaste råvarorna både från när och fjärran. Naturligt kött från djur som strövar på fjäll, tundra, gröna kullar och i djupa skogar. Det ger unika smaker och en bra känsla.

För dig som gärna äter kött och samtidigt vill vara klimatsmart är Lapin liha det perfekta valet. Visste du att älg från de norrländska skogarna är bland det mest klimatsmarta du kan äta, både när det gäller kött och grönt? Älgkött har mycket låg impact på naturen.

Företaget grundades 1989 och finns idag i Sverige och Finland. Vi lever och verkar i symbios med naturen och följer de allra högsta kraven på kvalitet, hållbarhet och livsmedelssäkerhet. Vi är certifierade av Bureau Veritas för kvalitet (ISO 9001), miljö (ISO 14001) och livsmedelssäkerhet (FSSC 22000).

Så att du ska må bra och kunna njuta av nya spännande måltidsupplevelser tillsammans med din familj och vänner.

Rena goda smakupplevelser från vildmarken

 

Är du nyfiken på nya spännande smakupplevelser? Då måste du pröva något från Lapin lihas stora sortiment av ren- och viltprodukter. Från skav från ren, älg eller kronhjort till smakrika pålägg och klassiska stekar.

Lätt att laga och lika gott i nya rätter som gamla favoriter. Har du prövat renskav i en wrap? Supergott! Och självklart är allt kött rikt på protein.

Hos oss är kvalitet och hållbarhet en hjärtefråga. Vi följer de allra strängaste säkerhetsföreskrifterna i vår tillverkning, så att du alltid kan känna dig trygg när du äter våra produkter. Vi strävar efter att leverera innovativa och goda produkter av hög kvalitet.

Lapin Liha är ett medvetet val för dig som tycker att hantering av djuren, och att de lever ett gott och värdigt liv, är lika självklart som smak. Titta i frys-eller kyldisken i butik efter Lapin lihas produkter.