Renburgare

(2 x 90 g)

av ren- och nötkött

Nyhet! Burgare av renkött, färdig för grillen. Tina, grilla till medium och kombinera med dina favorittillbehör till en läcker renburgare!

Polarica Reninnanlår (fryst)

Reninnanlår är mört med mild viltsmak. Passar som lövbiff i tunna skivor eller som helstekt rostbiff i ugn.

Gott och enkelt att laga.

Renstek (benfri nätad)

Renstek med härlig viltsmak. Gör den helstekt i ugn eller som tjälknöl. Benfri.

Färskt renkött från Wildea finns i din butik under perioden oktober till mars. Gott och enkelt att laga.

Tillagning: 
Sätt ugnen på 125°C. Krydda köttet med salt och nymalen svartpeppar. Smält en klick smör i en het stekpanna och bryn köttet runtom, lägg på en plåt och baka till en innertemperatur på 62°C för medium (ca 50 – 60 min) och 66°C för genomstekt (1 tim – 1 tim och 10 min). Ta ut steken och låt vila under folie i ca 15 min innan servering.

Renrostbiff

Renrostbiff med härlig viltsmak. Färskt renkött från Wildea finns i din butik under perioden november till februari.  Gott och enkelt att laka.

Polarica renskav

Mager renskav med mustig viltsmak. Laga enkelt direkt från frysen – och upptäck att skav passar det moderna skandinaviska köket. Renskav är en del av den samiska matkulturen: man täljer fryst renkött direkt ner i pannan över den öppna elden i kåtan.

Tillagning:
Fräs halvt tinad skav i smör i en stekpanna. Dra isär köttet med en gaffel så att det blir jämnt brynt. Efterstek några minuter. Klart!

Polarica renskav 500 g

Mager renskav med mustig viltsmak. Laga enkelt direkt från frysen – och upptäck att skav passar det moderna skandinaviska köket. Renskav är en del av den samiska matkulturen: man täljer fryst renkött direkt ner i pannan över den öppna elden i kåtan.

Tillagning:
Fräs halvt tinad skav i smör i en stekpanna. Dra isär köttet med en gaffel så att det blir jämnt brynt. Efterstek några minuter. Klart!