Tillbaka
Krämig renpasta med chili och dijon

Krämig renpasta med chili och dijon

4 portioner

  • 100 g Polarica skivad renstek
  • 360 g pasta
  • 1 lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd chili
  • 1 dl rödvin
  • ett par kvistar finhackad timjan
  • 2 dl grädde
  • 1 msk dijonsenap
  • salt
  • svartpeppar
  • en liten bit parmesan
  1. Fräs hackad lök och chili i smör tills löken har mjuknat.
  2. Koka pastan i saltat vatten (den ska vara al dente).
  3. Strimla köttet och lägg det i pannan med löken och chilin och stek en stund på medelvärme.
  4. Höj värmen och tillsätt rödvin och timjan. Koka ihop så att vätskan minskar. Krydda med salt och svartpeppar.
  5. Tillsätt grädde och senap och koka upp. Tillsätt pastan och rör om.
  6. Toppa med riven parmesan och nymald svartpeppar.

 

Recept av matbloggaren Hanna G

Relaterad produkt