Tillbaka
Smörgåstårta av tunnbröd

Smörgåstårta av tunnbröd

Tillagningstid 30 min | 10 portioner

Tillbehör

  • 4 st tunnbröd
  • 2 paket (à 200 g) färskost eller havrefraiche
  • 150g Polarica rökt renstek
  • ½ gurka
  • ½ paprika
  • gräslök
  • rucola

Garnering

  • 1 burk (à 200 g) färskost eller havrefraiche
  • Polarica rökt renstek
  • gurka
  • ärtskott
  • gräslök
  1. Finhacka gurka och paprika samt gräslök och rökt renstek. Blanda till en jämn massa.
  2. Varva tunnbröd, renfyllning och rucola. Upprepa tre gånger.
  3. Finhacka gurka och paprika samt gräslök och rökt renstek. Blanda till en jämn massa.
  4. Varva tunnbröd, renfyllning och rucola.
  5. Bred det översta tunnbrödet med färskost, en tunn lager räcker.
  6. Hyvla gurkan i tunna skivor på längden med skalkniven och rulla dem till rosor tillsammans med rökt renstek. Tillsätt ärtskott och gräslök. Servera!
Relaterad produkt