
Smörgåstårta av tunnbröd
Tillagningstid 30 min | 10 portioner
Tillbehör
- 4 st tunnbröd
- 2 paket (à 200 g) färskost eller havrefraiche
- 150g Polarica rökt renstek
- ½ gurka
- ½ paprika
- gräslök
- rucola
Garnering
- 1 burk (à 200 g) färskost eller havrefraiche
- Polarica rökt renstek
- gurka
- ärtskott
- gräslök
- Finhacka gurka och paprika samt gräslök och rökt renstek. Blanda till en jämn massa.
- Varva tunnbröd, renfyllning och rucola. Upprepa tre gånger.
- Finhacka gurka och paprika samt gräslök och rökt renstek. Blanda till en jämn massa.
- Varva tunnbröd, renfyllning och rucola.
- Bred det översta tunnbrödet med färskost, en tunn lager räcker.
- Hyvla gurkan i tunna skivor på längden med skalkniven och rulla dem till rosor tillsammans med rökt renstek. Tillsätt ärtskott och gräslök. Servera!