Tillbaka
Snurror av rökt älgstek eller rökt renstek

Snurror av rökt älgstek eller rökt renstek

Tillagnins tid 45 min | 20 personer

  • 1 kg färdig smördeg
  • 200 g färskost med gräslök
  • 1 paket Polaricas rökt älgstek eller rökt renstek
  • 1/2 rödlök
  • 1/2 röd paprika
  • ägg eller vatten till pensling
  1. Kavla ut degen till en tunn platta, ungefär en halv centimeter.
  2. Finhacka lök och paprika. Blanda i en skål med färskost.
  3. Bred färskostblandningen på degen med kallskuret och rulla försiktigt ihop till en tät rulle.
  4. Skär till 1 cm tjocka snurror och ställ på bakplåtspapper med skärytan uppåt. Pensla med vatten eller ägg.
  5. Grädda tills snurrorna är vackert gyllenbruna. Servera varm.
Relaterad produkt