
Spicy renskavssallad
Tillagningstid 60 min | 2 portioner
- 1 pkt Polarica Gourmet renskav av bog
- 1 msk kokosolja
- 2 msk färsk ingefära, riven
- 1 chili
- 1 msk gräslök, hackad
- 1 tsk råsocker
- 2 msk soja
- 0,5 dl jordnötsoljan eller sesamolja
- 1 lime
- valfri grönsallad
- 0,5 dl hasselnötter, grovt hackade
1. Tina köttet helt för att behålla de fina skivorna. Bryn köttet i kokosoljan i en het stekpanna.
2. Skiva chilin tunt. Blanda den fint rivna ingefäran med chili, gräslök, socker, soja, olja och juice från lime. Smaka av med salt.
3. Fördela salladen på två tallrikar och gör det samma med köttet. Häll på dressingen och garnera med grovt hackade hasselnötter.