Tillbaka
Wrap med skav, stompad potatis och picklad rödlök

Wrap med skav, stompad potatis och picklad rödlök

Tillagningstid 60 minuter | 4 portioner

  • 1 pkt Polarica kronhjortskav 240 g eller annan valfri skav
  • 1 gul lök
  • 50 g småbladig sallad
  • 150 g färskost med ört eller pepparrotssmak
  • 4 skivor tunnbröd
  • kryddpeppar, salt och svartpeppar
  • smör till stekning
  • rostad lök och finhackad gräslök till servering

Stompad potatis

  • 500 g mjölig potatis
  • ca 1 dl gräddfil eller syrad grädde
  • 1 msk finhackad gräslök
  • 50 g finriven Västerbottensost

Picklad rödlök

  • 1 stor rödlök
  • 1 msk ättika
  • 2 msk socker
  1. Tina skaven enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och skiva rödlöken tunt. Blanda ättika och socker och lägg i löken.
  3. Skala och koka potatisen i saltat vatten. Låt den ånga av. Mosa den med gräddfil. Vänd ner gräslök och ost och smaka av med salt och peppar.
  4. Finhacka löken. Stek lök och skav i smör enligt anvisning på förpackningen. Krydda med salt, peppar och en nypa kryddpeppar.
  5. Bred färskost på brödet och lägg på potatis, sallad, skav, rostad lök och picklad lök. Rulla ihop.

God både ljummen och kall!

Relaterad produkt
Relaterad produkt