Renstek (benfri nätad)

Renstek med härlig viltsmak. Gör den helstekt i ugn eller som tjälknöl. Benfri.

Färskt renkött från Wildea finns i din butik under perioden oktober till mars. Gott och enkelt att laga.

Tillagning: 
Sätt ugnen på 125°C. Krydda köttet med salt och nymalen svartpeppar. Smält en klick smör i en het stekpanna och bryn köttet runtom, lägg på en plåt och baka till en innertemperatur på 62°C för medium (ca 50 – 60 min) och 66°C för genomstekt (1 tim – 1 tim och 10 min). Ta ut steken och låt vila under folie i ca 15 min innan servering.

Renrostbiff

Renrostbiff med härlig viltsmak. Färskt renkött från Wildea finns i din butik under perioden november till februari.  Gott och enkelt att laka.

Polarica Renytterfilé (färsk)

Utskuren och renputsad renytterfilé med härlig viltsmak. Helstek i ugn, stek i skivor eller grilla.

Färskt renkött från Wildea finns i din butik under perioden november till februari. Gott och enkelt att laga.

Polarica Reninnerfilé

Reninnerfilé är ett mycket mört och välsmakande kött med mild viltsmak. Passar utmärkt att steka eller grilla.

Färskt renkött från Wildea finns i din butik under perioden november till februari. Gott och enkelt att laga.

Ursprung: Sverige/Finland

Polarica Reninnanlår

Reninnanlår är mört med mild viltsmak. Passar som lövbiff i tunna skivor eller som helstekt rostbiff i ugn.

Färskt renkött från Wildea finns i din butik under perioden november till februari. Gott och enkelt att laga.

Älgytterfilé i bit

Utskuren och renputsad älgytterfilé med mustig viltsmak. Helstek i ugn, grilla eller stek som ryggbiff.

Färskt älgkött från Wildea finns i din butik under perioden september till januari. Gott och enkelt att laga.

Ursprung: Sverige