500g
av kronhjortkött
Nyhet! Kebab av kronhjortkött.
500g
av kronhjortkött
Nyhet! Kebab av kronhjortkött.
360g
av kronhjort- och nötkött
Nyhet! Köttbullar av kronhjortkött.
(2 x 90 g)
av ren- och nötkött
Nyhet! Burgare av renkött, färdig för grillen. Tina, grilla till medium och kombinera med dina favorittillbehör till en läcker renburgare!
(2 x 90 g)
av kronhjort- och nötkött
Nyhet! Burgare av kronhjortkött, färdig för grillen. Tina, grilla till medium och kombinera med dina favorittillbehör till en läcker hjortburgare!
Ankbröst (fryst)
Barbarie ankan är en av de vanligaste sorterna av tama ankor. Den kännetecknas av att ha ett rött och mört kött, som både är fastare och har mindre fett än hos de flesta andra ankraser.
Ursprung: Frankrike
Tunnskuret och magert med fyllig viltsmak.
Tillagning:
Fräs halvt tinad skav i smör i en stekpanna. Dra isär köttet med en gaffel så att det blir jämnt brynt. Efterstek några minuter. Klart!
Älginnerfilé är mycket mört med mustig smak. Stek hel i ugn eller i skivor i stekpannan.
Ursprung: Sverige
Reninnanlår är mört med mild viltsmak. Passar som lövbiff i tunna skivor eller som helstekt rostbiff i ugn.
Gott och enkelt att laga.